Skip to main content

Beste Constar relatie,

Zoals u van ons gewend bent doen wij altijd onze uiterste best om onze klanten de beste prijs te bieden voor onze producten.

Het zal u ook niet zijn ontgaan dat prijzen van grondstoffen, energie en transport in de afgelopen periode aanzienlijk zijn gestegen. Hierdoor worden wij ook geconfronteerd met prijsverhogingen van de leveranciers waar wij onze producten inkopen. Tot op heden zijn de kosten volledig door Constar Betonwaren geabsorbeerd.

Constar Betonwaren heeft zich de afgelopen periode tot het uiterste ingespannen om haar productie activiteiten te optimaliseren om zo een deel van de verhogingen om te kunnen vangen. De recente prijsstijgingen overschrijden echter de limiet van de mogelijkheden hierin.

De nieuwe prijzen zullen per 1 januari ingaan:
– Wij zullen dan een algehele prijsstijging van € 2.75/m² doorvoeren voor wat betreft onze industrieplaten.
– Ons Mega Block 160x80x80 2400 kg zal € 12.00 per block stijgen, onze overige blokken zullen in verhouding mee stijgen.

Helaas ontvangen wij signalen dat er gedurende het jaar verdere prijsverhogingen voor de grondstoffen zullen worden doorgevoerd. Wij kunnen onze prijzen daarom ook niet voor het gehele jaar garanderen.

Wij vertrouwen op uw begrip en kijken uit naar een verdere prettige samenwerking.

Leave a Reply